Szombathely

Decimal Minutes Global Positioning System GPS. Get the forecast for today tonight tomorrows weather for Szombathely Szombathely Magyarország.

A mai és ma esti időjárási előrejelzés ezen a helyen.

. Ez a diagram Szombathely Vas megye Magyarország 14 napos időjárását mutatja napi időjárási szimbólumokkal a legalacsonyabb és a legmagasabb hőmérséklettel a csapadék mennyiségével és a valószínűségével. Érdemes ezekről is néhány szót ejteni hogy látható legyen a különbség. Előrejelzés – IDŐJÁRÁS – methu időkép 30 napos előrejelzés szombathely A 30 napos előrejelzés az ország egészére érvényes nagyobb súllyal az ország középső területeire.

12 napos előrejelzés Térképes előrejelzés. 30 napos előrejelzés az ország összes településére. Nyiss a másik felé jelezd hogy.

Időjárás előrejelzés Szombathely Vas 14 napos Kéthetes időjárás Pontos Időjárás előrejelzés. Az aznapra illetve a következő napra vonatkozó előrejelzések naponta többször a távolabbi napok előrejelzései naponta egyszer frissülnek. Szombathely aktuális időjárása óránkénti és 10 napos eső és hőmérséklet előrejelzése.

Minél erősebbek a hullámvölgyek annál bizonytalanabb lesz az előrejelzés. A csúcshőmérséklet 16 és 22 fok között alakul. Az eltérés a hőmérsékleti grafikonon belül színezett.

Szombathely 30 napos időjárás előrejelzése. Csütörtökön eleinte napos időnk lesz majd délután ÉNy felől beborul az ég ott már zápor zivatar is lehet gyenge hidegfront érkezik. Ezen a térképen a várható időjárási veszélyekre hívjuk fel a figyelmed.

Léghőmérséklet Nyomás Páratartalom Szélsebesség A hidrometeocentrum egyéb adatai. Aktuális és óránkénti előrejelzés hő szél felhőtérkép radarkép. A figyelmeztetéseket megyénként láthatod a színek a veszély fokát jelölik.

Az OMSZ előrejelzés több időjárási modell eredményére a szinoptikus szakember tapasztalatára és Magyarország klimatológiai sajátosságaira támaszkodva készül. HiLow RealFeel precip radar everything you need to be ready for the day commute and. Közepesen felhős 17C 11C.

Péntekre átvonul felettünk egy gyenge hidegfront emiatt gyakoriak lehetnek a görcsös panaszok feszültség ingerlékenység is felléphet. Degrees Minutes Seconds. Szombathely a jövő heti időjárás.

A 30 napos előrejelzés előállítása. 12 napos előrejelzés Térképes előrejelzés. Ennek oka hogy még rövid távra is nehéz a területi sajátosságok figyelembevétele egy ilyen kis ország esetén mint Magyarország.

Az északnyugati szél élénk néhol erős lesz. Ezen a napon nyilvántartott hőmérsékleti rekordok. Szombaton a változóan felhős időben elsősorban a Tisza vonalában északon és nyugaton alakulhatnak ki záporok zivatarok.

Éppen ezért a 30 napos előrejelzés csak országos. Hétvégén sem érkezik meg a nyár. A hideg április és a hűvös május után végre vannak jó híreink azoknak is akik már várják a nyarat de.

Ezen a napon nyilvántartott hőmérsékleti rekordok. Decimal World Geodetic System WGS84. Csapadékradar HD műholdas képek és jelenlegi időjárási figyelmeztetések óránkénti hőmérséklet eső esélye és.

A 30 napos időjárás előrejelzés alapvetően különbözik a rövid és középtávú 7 illetve 15 napos előrejelzéstől és a hosszútávú szezonális előrejelzéstől is. Időjárás Szombathely Vas megye Magyarország – 10 napos előrejelzés. Sok lesz a napsütés 11 és 15 óra között többfelé erős lesz az UV-sugárzás így célszerű lesz gondoskodni bőrünk megfelelő védelméről.

4 100 27-45. A figyelmeztetéseket megyénként láthatod a színek a. De napok óta mindig eszedbe jutott.

Ezen a térképen a várható időjárási veszélyekre hívjuk fel a figyelmed. 20 10 30 kmh. Időjárás Szombathely 7 napos időjárás előrejelzés.

Hét közepén naposabb melegebb időre van kilátás – Kedden keleten több nyugaton kevesebb napsütés ígérkezik emellett elszórtan záporok egy-egy zivatar előfordul. Pénteken éjszaka front vonul át felettünk néhol zápor zivatar várható napközben már inkább csak délkeleten lehet csapadék nyugaton csökken a felhőzet majd tartósan kisüt a nap. Időjárás előrejelzés – Szombathely.

Erős olykor viharos szél csökkentheti a hő- és komfortérzetet. A sorsszerűség rendkívül kellemes meglepetést okoz te pedig tudat alatt valahogy be is vonzottad. Figyelmeztetések orvosmeteorológia és sok hasznos időjárási információ előrejelzés.

Hosszútávú időjárási előrejelzés Szombathely.

Leave a Reply