Szombathely

Bödőcs Tibor új műsora 2021. Háta mögött sokáig kis-Hofiként emlegették de már nincs szüksége ilyen jelzőkre a közönség saját magáért szereti.

A VÉRTES AGORÁJA 2800 Tatabánya Szent Borbála tér 1.

. Dumaszínház 1082 Budapest Corvin sétány 1b Kiválasztott időpont. A Dumaszínház a stand-up comedy műfajának magyar megfelelője az előadásoknak helyt adó kávéház-rendszer elnevezése. Hajdú Balázs A műsor megtekintése 16 éven aluliak számára nem ajánlott.

Bödőcs Tibor 1982-ben született Zalaegerszegen. Egy egész estés műsor azoknak akik elviselik ha fúr a felső szomszéd tudomásul veszik ha váratja őket a telefonos ügyfélszolgálat megértik ha megállítják a biztonságiak a plázában sőt még az sem zökkenti ki őket ha valaki mindenből a mindenmentest akarja. A Szomszédnéni Produkciós Iroda új humorestje Az előadás időtartama kb.

A wikipédia ezt írja. Hétfő-szombat 1000-2000 h Vasárnap 1000-1800 h. A stand up comedy kiemelkedő alakja önálló estekkel és páros előadásokkal is jelentkezik.

Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ Kecskemét Jegy máj. Az emberiség nagy kérdéseiről és a hétköznapok prózai kis pillanatairól szóló műsor minden eddiginél szókimondóbb szabadabb. Kolera a Vackor csoportban – Bödőcs Tibor önálló estje előzenekar.

Kolera a Vackor csoportban – Bödőcs Tibor önálló estje előzenekar. Arról fogok beszélni ami akkor a legjobban foglalkoztat majd. A jegyvásárláskor ügyeljenek arra hogy a kijelölt helyek a valós ültetést tükrözik így nem lesz lehetőség helycserére.

A bödőcsi univerzum állandó bolygói Búcsúszentlászó Magyarország mellett most új témák is előkerülnek. A többi legyen meglepetés. Bödőcs Tibor Hajdú Balázs.

Színész szeretett volna lenni magyar tanárnak tanult de humorista lett. Nagyon korai még erről bármit mondani. Bödőcs Tibor megkeresésünkre az új estjéről csak ennyit árult el.

A Főnix Csarnok Magyarország második legnagyobb rendezvénycsarnoka amelybe akár 8500 ember is befér. Bödőcs Tibor önálló estje. Bödőcs Tibor Karinthy-gyűrűs humorista.

Bödőcs Tibor Önálló Estje. Kolera a vackor csoportban – Bödőcs Tibor estje előzenekar. A Rádiókabarénál cenzúrázták a Showder Klubból hamar kivált Bödőcs Tibor a Comedy Centralon most harmadik önálló estjét mutatja be amelyet ezúttal Londonban vettek fel nem véletlenül.

Belépőjegyek A Vértes Agorája jegypénztárában is kaphatók. Ez az esemény elmúlt. Én azt mondom hogy aki lop azt ne kíméljük 2016-09-22 hvghu.

Aranyosi Péter és Dombóvári István közös Dumaszínház estje. A műfaj amit űz a stand-up comedy azaz kiállni egy színpadra egyedül majd beszélni úgy hogy közben nem csak a közönség reagál a. 2×40 perc 1 szünettel.

Az első Dumaszínház 2003-ban nyílt meg Budapesten a Godot Kávéházban Sáfár Zoltán Ardai Tamás és Litkai Gergely irányításával. Jegyvásárlás az Főnix Csarnok eseményeire. Előadások fellépések és online jegyvásárlás.

Agóra Veszprém Városi Művelődési Központ – Veszprém. Kolera a Vackor csoportban – Bödőcs. Egy zalai kis faluban Búcsúszentlászlón töltötte gyermekkorát.

Bödőcs Tibor Kolera a Vackor csoportban című új előadásai és fellépései online jegyvásárlási lehetőséggel. Budapest – Városmajori Szabadtéri Színpad. Jegyelővétel a tixa oldalán illetve a helyszínen 94312-666.

Február 29-én 1900-tól is fellép Szombathelyen az Agora Művelődési és Sportházban Március 15 tér 5 Kolera a Vackor csoportban című önálló estjével. Új estjében nem kímél senkit. Kolera a Vackor csoportban – Bödőcs Tibor önálló estje Demjén Turné 2020.

Kolera a Vackor csoportban – Bödőcs Tibor önálló estje előzenekar. Bödőcs Tibor a kortárs humor egyik legfontosabb és egyben legnépszerűbb szereplője. Kolera a Vackor csoportban – Bödőcs Tibor önálló estje előzenekar.

Bödőcs Tibor Gyöngyösön – Kolera a Vackor csoportban – stand-up est. Hajdú Balázs Dumaszínház előadások 2021. Bödőcs Tibor visszatér Tatabányára és folytatja amit abba sem hagyott.

Bödőcs Tibor turnéra indult ötödik önálló estjével. Hajdú Balázs – Helyszín. Az emberiség nagy kérdéseiről és a hétköznapok prózai kis pillanatairól fog szólni a műsor.

5900 Ft-tól 7900 Ft-ig. Hajdú Balázs 1123 Budapest Jagelló út 1-3 Magyarország 20210807. A minőségre törekvő humor-cowboy makacsnak és önfejűnek tartja magát.

AGORA – Művelődési és Sportház – Szombathely. A Búcsúszentlászlói Kerekasztal alapító lovagja aki színésznek készült magyar tanárnak tanult majd humorista lett. Nem dolgozik csapatban nem szereti a.

Bödőcs Tibor estek 2021.

Leave a Reply