2017 Szombathely Rallye Pályák

2017 Szombathely Rallye Pályák

Szombathely

ORM Waldviertel Rallye 2015. Minden információ a következő ORB futamról.


Maps Szombathely Rallye 2017 Rally Maps Com

Az idei évad első murvás versenyén a III.

2017 szombathely rallye pályák. Maďarská ISEUM rallye 2017 s centrem v Szombathely nabízí atraktivní šotolinové rychlostní zkoušky. 2016 ŠRTH Szombathely Rallye Igor negyedik bejelentkezése az 4kör – 10gyorsasági – után. Mikulás Rallye 2017 Durva murva buli.

Taxi4 Mikulás Rallye útvonallap. May 2017 show in map. Mecsek Rallye – Historic Gy12 – Orfű kör – Árpádtető – 20181014.

Három magyar raliverseny pályáit szeretem igazán. Turán Friciék a dobogón. M6 LOG ISEUM Rallye 2017 a HEAVY TOOLS kupáért.

Hu Salánki. Veszprém Rallye 2014 2014. Van kedved a Szombathely Rallye-ról beszélgetni.

A térség a pályák jellege ismert és egyaránt közkedvelt a versenyzők és nézők köreiben. Nevezési listák s hozzá kedvcsinálónak korábbi képeink és videónk. Time zone on location current unit.

Jánosa Ákos Brunekker Árpád kettős A tavalyi hibájukat átlépve szeretnének elrajtolni idén a srácok és lehetőleg a murvára koncentrálva célba venni a dobogót. Szombaton új pályák Kincsesbánya ás Árkipuszta várja az indulókat és a nézőket majd este a szokásos Super Special következik. Puskás Tivadar Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és Markó Tibor rendező tájékoztatta a sajtót a 2017-es Országos Rallye- Rallye Challange- Rallye2 bajnoki és Historic Challange közös futamának az Iseum Rallye a Heavy Tools kupáért verseny programjáról.

Nem örülünk neki de úgy látszik hogy 2017 is egy csonka év lesz a számunkra a Rallye2 Bajnokságban. Szombathely után Székesfehérváron ismét aszfalton mérkőzik meg egymással az ORB ORC a Rallye2 és a Historic mezőnye. A Szombathely környéki pályákról megint élőben jelentkezünk.

Service A Szombathely 0908. Tavaly mentünk itt tetszettek. Nekem annyira nem fekszenek ezek a pályák eléggé féktávverseny ezt a szakmában így mondjuk.

Az a tény hogy már a kezünkben tarthatjuk az ISEUM Rallye 2017 programajánlóját talán értékelhető pozitív jelként. Hát nem te szoktad csinálni ezeket a programajánlótervezeteket. Rally Tatry 2021.

Rally Szombathely Rallye 2017. Initial focus on Barcelona – WRC 2015. Jó lenne sok néző előtt autózni.

El kell hinni és el kell vállalni Tavaly nem jutott sajnos túl sokáig a Szombathely Rallyn a Jánosa Ákos Brunekker Árpád kettős de reményeik. Service B Szombathely 1107. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.

És egyben az első olyan ahol kvalifikációt futott az első tizenöt rajtszámmal rendelkező páros az indulási sorrendért. A verseny programjáról az idei lehetőségekről és kihívásokról Markó Tibor rendezőt. Ez csak a kezdet.

A streamet a Rallye Rádiótól az időeredményeket pedig az androidos alkalmazáson is elérhető a netrallyhu-tól a képek egy részét pedig tőletek kapjuk. Rallye Tatry SK 27052021 – 29052021 Celý den. Turán Frici és a dobálós kassai pályák.

Milyenek ezek a székesfehérvári pályák. Mecsek helló Pécs fatornyos hazánk Veszprém Mikulások emléke nagyon erős és én Lakatos Robiék csaknem összes pályáját bírom mondjuk egy jó Olaszfalu-Tés azért előkerülhetne valahogy és Szombathely. Valamint a szombathelyi Rallye Katlanban bizonyíthatnak a versenyzők vasárnap Bögöte-Hosszupereszteg között a Farkaserdei szakaszon valamint.

Junior WRC – Rally Italia Sardegna 2017. Remélem idén is így lesz. Country Hungary Time Zone UTC2.

ISEUM Rallye 2017 – itt a versenykiírás Itt az első murvás OB futam az ISEUM Rallye programajánlója. Szombathely Rallye 2017 – 2. A murvás versenyek rövidke sora.

ISEUM Szombathely rali Most már higgadt nyilatkozatokkal 2017-05-22 kósa RALI 0 A hétvégi magyar bajnoki futam volt idén az első murvás verseny. Ahogy látom ez mostani Programajánló című dokumentum is a verseny alapvető információit tartalmazza. A rendezvényen jelen volt a Herczig Norbert – Baczigal Igor a Lovász Pál – Kürti Tamás.

Tudta ő előre hogy nagyon megerősödik 2017-re a Rallye2 Bajnokság mezőnye de mégis meglepte az hogy az ötödik helyért is milyen keményen kell nyomi idén a gázt. Puskás Tivadar Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és Markó Tibor rendező tájékoztatta a sajtót a 2017-es Országos Rallye- Rallye Challange- Rallye2 bajnoki és Historic Challange közös futamának az Iseum Rallye a Heavy Tools kupáért verseny programjáról. Szombathely nekünk nagyon messze van Debrecenből a veszprémi murvát pedig holtbiztos hogy kihagyjuk ezért szerintem a következő Rallye2-es futamunkat a Székesfehérvár Rallye-n fogjuk teljesíteni.

Országos Rallye Bajnokság 2017. Nap RallyePressORB első murvás futama véget ért ahol megszerezte idei második futam győzelemét Herczig Norbert a második Hadi. ISEUM Rally 2015 – Szombathely 20150515-17.

Jánosa Ákos Rubóczky Attilával a jobb1-ben élete első versenyét teljesítette a Miskolc Rallye-n vadonatúj Peugeot 208 R2-es versenyautójával. Itinerary current time zone.


Final Results Iseum Szombathely Rallye 2017


Iseum Rallye Honnan Lesz A Leglatvanyosabb Es Milyen Korlatozasokra Kell Szamitani Vaol


Facebook


Facebook


Norbert Herczig Igor Bacigal Skoda Fabia R5 Skoda Rally Team Hungaria Szombathely Rallye 2017 Skoda Motorsport


Final Results Iseum Szombathely Rallye 2017


Final Results Iseum Szombathely Rallye 2017


Final Results Iseum Szombathely Rallye 2017


Final Results Iseum Szombathely Rallye 2017


Final Results Iseum Szombathely Rallye 2017

Leave a Reply